Világos Kék Négylevelű üvegmedálos karkötő, Fehér Jade, Akvamarin és hegyikristály ásvánnyal kombinálva

Világos Kék Négylevelű üvegmedálos karkötő, Fehér Jade, Akvamarin és hegyikristály ásvánnyal kombinálva

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány 
  • Dupla gumis alapra kèszül
  • Ásvány: Jade, Akvamarin  és Hegyikristály
  • Üveggyöngyös négylevelű medál
  • Strasszos távtartók


Akvamarin

Neve az olasz "tengervíz" szóból származik. Színe a világoskéktől a zöldeskékig terjed. Az ásványok között az akvamarin a boldogság, remény és hosszú fiatalság köve. Lelki gyógyhatásaként: segít lazábbnak lennünk, csökkentve ezáltal a depressziós szorongásokat.

Csillagjegyei: Halak, Nyilas, Szűz, Mérleg, Vízöntő, Bika, Ikrek, Rák 

Jade - bőség köve -

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak

Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

" A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!

Variáció kiválasztása:

2 990 Ft