Univerzum, energia - Ásvány Karkötő

Univerzum, energia - Ásvány Karkötő

Magában hordozza a természetes naprendszer energiáit amelyek feltöltenek a mindennapokban

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszül.
  • Ásvány: Karneol, Tigrisszem,Lápis Lazuli, Holdkő, Achát, Jáspis, Türkiz, Jade, Onix, Kagylógyöngy
  • Unisex


Karneon

A Karneol ásványt, már a középkorban is ismerték. A karneol serkenti az anyagcserét, tele van energiával, jótékony hatása van az idegrendszerre, és csökkenti a depressziót. Színe a vas-oxidtól narancsos vörös - a narancssárgától a sötét-barnás pirosig terjedhet.

Csillagjegyei: Kos, Bika, Oroszlán, Szűz, Vízöntő


Tigrisszem

Népszerű ásvány, színe és a domború csiszolaton jól látható pupilla hatás teszi érdekessé. Erősíti a légutakat és a tüdőt, ízületekre és a csontozatra jó hatással van. Javítja a koncentráló képességet, döntési képességet aktiválja. A bizalom és megértés képességének fejlesztésére használják.

Csillagjegyei: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas


Lápisz lazuli

Az elnevezés eredetileg kék követ jelentett, sajnos könnyen összetéveszthető a Szodalittal. Az igazi Lazurit többnyire kék színű, láthatunk benne sárgásszürke dolomitot, aranysárga piritet. Önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Hatása: stresszoldó, depresszió, önbizalom, kommunikáció. A lazurit porózus kő, nem szabad vízzel érintkeznie!

Csillagjegyek: Nyilas, Kos, Oroszlán, Szűz, Bak, Halak


Holdkő

A Holdkő a nőiesség köve. A legismertebb kövek közé tartozik, hatása széleskörű. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat a depressziót és csökkenti a stresszt. Testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A Holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. A holdkő az új kezdet, és a nyugalom köve. Az indiai köveket inkább a homályos, fehéres fényjáték és a bézs, barnás és narancsos háttér jellemzi.

Csillagjegyek: Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Vízöntő, Halak


Achát

Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Tisztítják a keringési rendszert. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek.

Csillagjegyek : Bika, Ikrek, Rák, Skorpió


Jáspis - erő,és vitalitás köve -

A színétől függetlenül a jáspis minden fajtája erősíti az ellenálló erőt, segíti az emésztést,és a bélrendszert. Alkalmazható hasi gyulladás, és cukorbetegség kezelésére. Fokozza a kitartást, elősegíti a kiegyensúlyozottságot, Megnyugtat, növeli a szépséget és a vonzerőt.

Csillagjegyek: Vízöntő, Skorpió, Rák, Bak


Türkiz

A Türkiz Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. Számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Színét az összetétele határozza meg, mivel kék színét a benne lévő réztől, míg zöld árnyalatát a vastól és krómtól kapja. Keleten a türkiz még ma is szerencsekőnek számít. Javítja a kommunikációt véd a vírusos megbetegedések ellen, fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.

Csillagjegyek: Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak


Onix - energia

Az Ónix ásványt a középkor óta ismerjük és valójában fekete kalcedonról (achát) van szó. Hatása: energia, vitalitás, stresszoldó. Fokozza az életerőt,támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat.

Csillagjegyek: Vízöntő, Nyilas, Bak


Jade - bőség köve - (szintetikus)

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak


Variáció kiválasztása:

3 600 Ft-tól
Please select variants first