Szodalit & Howlit Ásvány Karkötő- Ezüst Cirkon köves díszítéssel

Szodalit & Howlit Ásvány Karkötő- Ezüst Cirkon köves díszítéssel

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásványgyöngy
  • Dupla gumis alapra készül
  • Ásvány: Szodalit és Howlit
  • Középen: Cirkon köztes (Ezüst színű, fekete kövekkel) 8x8 mm
  • Díszítés: Hematit elválasztók (Gunmetál festett színben)
  • Unisex


Szodalit

A 12 mesterkristály egyike, viszont mindössze 200 éve ismerjük jótékony hatásait. Az önbizalom kövének szokták nevezni. Szabályozza a szervezet folyadékfelvételét és csökkenti a magas vérnyomást.

Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak


Howlit

A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára . Segít a fogyásban és salaktalanításban, mert élénkíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését, és csökkenti a koleszterinszintet. Hatásosan oldja a görcsöket és kólikát, segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is. Erősíti az akaratot és a kitartást.

Csillagjegy: Ikrek


Hematit

A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Markáns színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió

Variáció kiválasztása:

3 600 Ft-tól