Rózsaszín tündöklés - Rózsaszín Hematit, Jade & Hegyikristály Ásvány Karkötő

Rózsaszín tündöklés - Rózsaszín Hematit, Jade & Hegyikristály Ásvány Karkötő

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült
  • Ásvány : Jade(fehér), Hematit (Rózsaszín, színezett), Hegyikristály  (roppantott) és Preciosa tekla (rózsaszín)
  • Medál: színes rózsaszín színjátszós szív (fém)


  Jade - bőség köve - (szintetikus)

  A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

  Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak

  Hematit

  A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Markáns színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait.

  Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió

  Hegyikristály

  A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

  Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

  " A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!

Variáció kiválasztása:

3 400 Ft-tól