Piros Regalit, Arany Hematittal és Hegyikristály Ásvánnyal kombinált Karkötő

Nincs raktáron

Piros Regalit, Arany Hematittal és Hegyikristály Ásvánnyal kombinált Karkötő

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült
  • Ásvány : Piros Regalit, Arany Hematit (festett), Hegyikristály (roppantott)
  • Hematit, arany elválasztók
  • Szürke pompon


Regalit

(császárkő, színezett jáspis)

A Regalit a stabilitás köve. Egyensúlyteremtő harmonizáló kő. Negatív energiák ellen kiváló. Jótékony hatása van az immunrendszerre,és a vérkeringésre.

Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió


Hematit

A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Markáns színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió


Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

" A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!


A képen látható díszdobozt az ár NEM tartalmazza.

A díszdobozok külön megvásárolható az oldalunkon - a > További rendelhető termékeink - menüpont alatt.

Variáció kiválasztása:

3 400 Ft-tól