Opalit-Howlit-Jade Ásvány Karkötő

Opalit-Howlit-Jade Ásvány Karkötő

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány 
  • Dupla gumis alapra kèszül
  • Ásvány: Opalit, Howlit, Rózsaszín Jade
  • Strasszos távtartók (fém)


Jade - bőség köve -

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak

Howlit

A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára . Segít a fogyásban és salaktalanításban, mert élénkíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését, és csökkenti a koleszterinszintet. Hatásosan oldja a görcsöket és kólikát, segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is. Erősíti az akaratot és a kitartást.


Opalit (opálüveg)

Az opalit, bár nem természetes ásvány, mégis igen kedvelt és az utóbbi években kifejezetten divatos ékszer készítési alapanyag. Valójában egy színezett, opálos jellegű üvegről van szó. Színe általában fehér, és kékes-sárgás fénye van. Ez a színjátszó árnyalat teszi igazán kedveltté. Bár első pillantásra, egészen visszafogott anyagnak tűnik, tovább szemlélve egyfajta belső ragyogást is felfedezhetünk, különösen, ha megfelelő szögben esik rá a fény. Úgy tartják, hogy ez a társas kapcsolatok "köve". Az opalit lágy, harmonikus rezgése, valamint kisugárzása miatt nőies kőként tartják számon.

Variáció kiválasztása:

2 800 Ft-tól
Please select variants first