Opál aura kvarc Ásványos Karkötő- rózsaszín köztes díszítéssel

Opál aura kvarc Ásványos Karkötő- rózsaszín köztes díszítéssel

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszül
  • Ásvány : Opál aura kvarc (matt),  Hegyikristály, Rózsaszín Jade  (matt)
  • Díszítés: Strasszos (fém) rondellák 


Opál Aura kvarc (szintetikus)

Az aura kvarc felülete igazán szivárványos - a fehér alapon színjátszó külsője kőre már ránézve is amolyan boldogságérzet fogja el az embert.  Annak ellenére, hogy mesterségesen előállított kristály, rendkívül erős az energiájuk. Opál aura kvarc a platina miatt sokkal világosabb társaitól. Mivel valójában hegyikristály van arannyal és platinával kezelve, így gyógyhatása megegyezik a hegyikristályéval, viszont az arany és a platina miatt, hatékonysága felerősödött. Tisztítja, és nyugtatja az aurát megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Stresszoldó, optimizmust sugall, arra biztat, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézzük, Segíti az energiaáramlást így élénkíti a csakrákat.


Jade - bőség köve - (szintetikus)

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak


Hegyikristály (szintetikus)

A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

" A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!

Variáció kiválasztása:

3.200 Ft-tól
Please select variants first