Napkő, Jade, Hegyikristály Ásvány Karkötő - Rose Gold színű szív lakat charm díszítéssel

ÚJDONSÁG!

Napkő, Jade, Hegyikristály Ásvány Karkötő - Rose Gold színű szív lakat charm díszítéssel

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszül
  • Alapanyag: Sötétkék Napkő (csillámos), Fehér Jade,Hematit (rose gold színű,festett) és Hegyikristály (roppantott)
  • Díszítés: strasszos rondellák- rose gold színű  (fém)
  • Rose Gold színű- szív lakat charm 


Napkő - szintetikus

A Napkő a boldogság és a hosszú élet kristálya. A hagyományok szerint, az istenek köve és szerencsét hoz tulajdonosának.  Serkenti a szervezet öngyógyító képességét, biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást és harmonizál.Szintetikus napkő révén - gyönyörűen csillogó lesz a benne található fémszemcséktől.

Csillagjegyei: Mérleg, Oroszlán, Halak. 

Jade - bőség köve -

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak

Hegyikristály:

A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

" A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!

Variáció kiválasztása:

3.400 Ft-tól
Please select variants first