Csakra karkötő (fekete)

Csakra karkötő (fekete)

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis alapra kèszül
  • Ónix alapra készült .
  • Fém strasszos rondellákkal díszítveA test 7 pontján az energia koncentráltabban áramlik. Ezeket a gerincoszlop mentén elhelyezkedő energiaközpontokat nevezzük csakráknak.
- A csakrák szimbólikusan az élet kerekét jelentik. A 7 csakra mindegyike egy szervhez, egy színhez vagy színekhez, bizonyos érzelmekhez, képességekhez és sajátos szimbolikához kapcsolódnak. - A test középvonalán helyezkednek el és lentről felfelé haladva egyre magasabb mentális szintet jelképeznek. - A csakrák jelentősége azért óriási, mert a keleti orvosok szerint a test egészséges és harmonikus működéséhez nélkülözhetetlen az energia akadálytalan áramlása a testben és a csakrákban.


A kristályokat alkotó különböző ásványi elemek megtalálhatók bennünk is, rezgésük szinkronban áll a miénkkel, ezért kiválóan alkalmasak arra, hogy visszaállítsuk szervezetünk és pszichés állapotunk diszharmóniáit. A nem megfelelően működő szerveink, mentális és érzelmi zavaraink, az energetikai rendszerünk (meridiánok, csakrák) szintjén érkező energiadózis és bioinformációs töltés révén korrigálódnak. Minden kristálytípusnak egy rá jellemző energiatöltése van, amely adott testi és pszichés részünkkel kapcsolódik össze.Variáció kiválasztása:

3 400 Ft-tól