Angelit (Angyalkő) & Hegyikristály Ásvány Női Karkötő (Kék)

Angelit (Angyalkő) & Hegyikristály Ásvány Női Karkötő

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásványgyöngy
  • Dupla gumis alapra kèszül
  • Ásvány: Angelit és Hegyikristály (Roppantott)
  • Strasszos távtartók (fém)


Angelit - angyalkő

Az angelit ásvány, más néven angyalkő. Nagy segítség lehet a belső harmónia elérésében, nyugtatja a lelket, segít megtalálni önmagunkat. Csökkenti a depressziót és boldogságfokozó, különleges üvegfényű.

A kék anhidritet nevezik angelitnek, de az anhidrit más színekben is előfordul. Az anhidrit vízmentes kalcium-szulfát gipszből a gipsz vízvesztésével képződik, innen ered a neve is a görög anhydros (víz nélkül) szóból. Viselés során kerüljük a vízzel történő érintkezést, mert elveszíti csillogását és bemattul.

Csillagjegyei: Skorpió, Rák, Halak


Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Csillagjegyei : A hegyikristály - bár minden csillagjegy szülöttének köve, különösen erőteljesen hat a Bak, az Oroszlán és az Ikrek csillagjegy szülötteire

" A roppantott hegyikristály ásvány jóval törékenyebb mint a többi ásvány!

Variáció kiválasztása:

3 400 Ft-tól