Ametiszt, és Mályva Jade Női Ásvány Karkötő

Ametiszt, és Mályva Jade  Női Ásvány Karkötő

  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszül.
  • Ásvány: Ametiszt, Jade , Hematit
  • Díszítés: Hematit (ezüst színű,formázott ásvány köztes)


Jade - bőség köve - (szintetikus)

A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az élete , és vonzza a pénzt. A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is! Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Csillagjegyek: Mérleg, Bika, Rák, Halak


Ametiszt

Az ametiszt javítja az agy működését és a koncentrációs képességét A migrénes rohamok esetében is nagyon jótékony hatású. Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást. Véd a negatív rezgésektől, segíti a tisztánlátást.

Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Halak, Vízöntő


Hematit

A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Markáns színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió


Variáció kiválasztása:

3 400 Ft-tól